Saat 07:07 Anlamı, Saat 07:07 anlamı ne demek, 07:07 anlamı


Saat 07:07 Anlamı, Saat 07:07 anlamı ne demek, 07:07 anlamı




Senden Çocuk Yapmak İstiyor!

Şu anda herşeyden çok yapmak istediği şey bir çocuk! Sana benzeyen ve ortalıkta minicik pıtı pıtı dolaşan bir çocuğu herşeyden çok istiyor. Muhtemelen dışarıda gördüğü, pusette sevimli bir çocuk gördüğünde aklına gelen kişi sensin! Seninle varlığını ve soyunu devam etmek istiyor. Babası ya da annesi olması istenen kişiler şanslıdırlar çünkü bir birey, kolay kolay bir başkasıyla çocuk yapma fikrine sıcak bakmayacaktır.

Eşinizden çocuğunuzun olması bu hayatta anlam yükü en derin olan bir duygudur. Bir kadın olarak erkeğin ne istediğine dair tam bir bilgi almakta zorlanırsınız. Ancak saat dilimi olan 07.07 size bunu veriyor. Bazen kadınlar saatlerin anlamlarını çok merak eder. Bu nedenle de saat olarak 07.07 sularında gözler gidiyor ve aklınıza sevgiliniz geliyorsa mutlu olun. Çünkü sizden bir çocuk yapmak isteyecek.

Bunu sadece erkekler düşünmez. Kadınlar da sevdiği erkekten çocuğu olmasını ister. Işte bu durumlar da erkekler de saat üzerinden bunu anlayabilir. Hisleri kuvvetli olan ve özellikle saat 07.07 olduğu zaman kolunuzdaki saate bakıyorsanız , sevgiliniz yada eşiniz sizden çocuk yapmanızı isteyecek.

Saat anlamları arasında belki de en manidar saat dilimi. Ama bu saat dilimine çok nadir takılı kalabilirsiniz . Yada aklınızda bu saate çok az sürede takılabilir. Ama eğer özellikle bu zaman sularında aklınızda ona gidiyorsa çocuk yapma zamanı geliyor demektir.