Saat 22:22 Anlamı, Saat 22:22 anlamı ne demek, 22:22 anlamı


Saat 22:22 Anlamı, Saat 22:22 anlamı ne demek, 22:22 anlamı



Sana Kahve Ismarlayacak!

Seninle güzel bir kahve içmenin hayalini kuruyor. İlişkilerde sıcak bir kahve teklifi güzel bir başlangıç olabilir. Seni sevdiğini veya hoşlandığını ima etmek için güzel bir fırsat olacaktır. Geçmişte ya da bundan sonra böyle bir teklif yapacak olursa, sakın onu reddetme ve ilk fırsatta teklifini kabul etmeye bak. Güzel bir ilişki başlayabilir ve sana itiraf edeceği şeyler olabilir.


Eğer teklifi yapan senden hoşlanan birisiyse (flört vs.): sana geleceğiniz hakkında birşeyler söyleecek ve seninle yapmak istediği planları, senin hoşlandığın/hoşlanmadığın şeyleri soracak olabilir. Muhtemelen seni tanımak için hamleler yapacaktır. Dikkatli ol ancak kendin gibi olmaya çalış, kendini kasma ve rahat ol. Kendin gibi olursan bu kahve içme teklifi güzel sonuçlanabilecek.

Teklifi yapan sevgilinse: konuşmak istediği şeyler olabilir. Bunlar kötü algılanmamalı, seninle sohbet etmek istiyor olabilir. Seni muhtemelen özlemiştir ve senin güzel yüzünü görmek istiyordur. Belki de ilişkinizle ilgili devam eden sıkıntıları ya da rahatsız olduğu şeyleri söyleyebilir. Dikkat edin, gelecek sorunlara karşı temkinli olun.

Bir erkek sizinle gelecek hakkında planları varsa ve size bunu belli etmeye çalışıyorsa, bilin ki bir kahve içerek size niyetini açıklayacak demektir. Ama bu plan uzun süreli yada kısa zaman da size yansıtılacaktır. Buradan çıkan sonuç size bir yerlerde kahve ısmarlamak ve ilişkinize dair ne varsa masaya yatırmak.

Kadın içinde durum bu şekilde olur. sizi seven bir kadın var ama siz bunu bilmiyorsunuz. ama gözlerinizi saate çevirdiğiniz zaman bu saat dilimi varsa, bilin ki yakın zamanda size bir teklif gelecek . Erkekler bu saat dilimine birkaç kez denk gelmişlerse kesinlikle sevinmelidir. Bir kadın için geleceğe yönelik hayal edilenler ve bunu gerçekçi bir dille belirtilmesi çok hoşuna gider. İşte bu saat içinde erkekten gelen teklifler sizi sevindirir. bazı zamanlarda kadınlar bu saatte çok kez takıldıklarını söylüyor. İşte burada bilinmesi gereken, erkek arkadaşınız yada sizin sevdiğiniz bir kişi size kahve ısmarlayacak anlamına geliyor.