Saat 21:21 Anlamı, Saat 21:21 anlamı ne demek, 21:21 anlamı


Saat 21:21 Anlamı, Saat 21:21 anlamı ne demek, 21:21 anlamı



Seninle İlgili Gelecek Hayalleri Kuruyor!

Eğer Saatler 21:21’i gösteriyor ise, karşındaki insan her an seni düşünüyor ve seninle ilgili gelecek planlıyor. Bu çok güzel bir haber, çünkü karşı tarafın seninle oldukça fazla ilgilendiğini ve sürekli aklında senin olduğunu gösteriyor. Senden baya hoşlanmış ve kişisel özelliklerini, esprilerini ve fiziksel görüntü seviyor.

Bu saatte gelenler çok şanslılar. Çünkü bu saat dilimin de insanlar bir birlerine olan güvenlerini ve gelecek planlarını belirtirler. Bir kadın her gün yada sık sık bu saate denk geliyorsa gerçekten çok şanslı diyebilirim. Her an erkek arkadaşı onunla ilgili planlarını dile getiriyor olmalı. Erkek içinde durum bu şekilde. Bir kadının yada değer verdiği bir kişinin kendisi hakkında samimi bir dille ne hissettiğini anlaması için bu saatte dikkat etmesi yeter.

Geleceğe dair bilgileri genel de kimse bilemez. Ama bir kişinin sizin hakkınız da olan düşünceleri varsa bu saatte ortaya çıkar. Siz bu saate takılı kalıyor yada ansızın sokakta yürürken bu saatte gözleriniz kalıyorsa, bilin ki sizi seven birisi var. Aynı zamanda gelecek kaygısı taşıyan ve size gelecekle ilgili düşüncelerini net bir dilde ifade etmek isteyen biri gerçekten varmış.

Saat 21.21 olduğu zaman arkanıza yaslanın ve acaba benim hakkımda o neler düşünüyor, yada gelecek planlarında beni hangi tarafa koyuyor diye kendinize sorun.