Saat 20:20 Anlamı, Saat 20:20 anlamı ne demek, 20:20 anlamı


Saat 20:20 Anlamı, Saat 20:20 anlamı ne demek, 20:20 anlamı


Şu Anda Bir Başkasıyla Yan Yana!

Şu anda onun evinde bir başkasıyla yan yana oturuyor! Bunun amacı seni sevmediğinden değil, seninle yaşadığı bir sorundan dolayı böyle bir arayışa girmiş olabilir. Belki senin, onu sahiplenip sahiplenmediğini deniyor olabilir. Hani sen, onu alıp o erkeğin/kadının elinden kurtaracak mısın? Bunun sınaması içerisinde olabilirsin dikkat etmekte fayda var.

İşte saatler arasında en tehlikelisi ve en göze batanı bu saat dilimi. Neden? diye sormayın. Eğer erkekseniz ve bu saatte tam saate baktıysanız hemen endişe duyun. Çünkü kız arkadaşınız şuan bir erkekler baş başa yemek yiyor yada sohbet ediyor olabilir. Kadınsanız ve sevgiliniz varsa, bu anda bir kızla oturmuş dertleşen bir erkek arkadaşınız olabilir.

Erkekler genellikle cinsel isteklerini bastırmak için bir başla kadınla takılır. Kadınlar da kıskandırmak yada bir erkekten beklediklerini alamamaktan dolayı böyle bir eylem içinde olurlar. Ama iki taraf içinde geçerli olan bir gerçek var. Sık sık yada ara sıra bu saat dilimin de gözlerini saatte doğru kayarak gidiyorsa, o zaman sıkıntı var demektir. Kesinlikle sevgilinize ufak yoklamalar yapın. Duruma göre değişse de, bu tip durumlar da erkekler de daha çok aldatma eğilimi olur.

Kadınların bu saat dilimine çok takılı kalması ve erkekleri kesinlikle bu anlarda yoklamaya çekmeleri çok çok önemli bir durum olacaktır.