Saat 19:19 Anlamı, Saat 19:19 anlamı ne demek, 19:19 anlamı


Saat 19:19 Anlamı, Saat 19:19 anlamı ne demek, 19:19 anlamı


Elini Tutup Dudaklarından Öpmek İstiyor!

Şu anda senin uzakta olmandan dolayı aklı hep sende! Aklından geçen tek şey ellerinden tutarak kalbini biraz daha hızlı çarptırarak dudaklarından öpmek. İçinde hem masum hem de vahşi bir istek olduğu için onun dudaklarından öpmesine izin ver.

İlişkilerde yakınlaşma ve temas oldukça önemlidir. Elleri tutmak, bağlılığın ve aidiyetin simgesidir. Elinden tutulan bir erkek/kadın kendisin o kişiye ait olduğunu hisseder ve gittiği her yerde o eli bırakmaması, onu her zaman yanında istediğini ve hayatı boyunca yarı yolda bırakmayacağını gösterir.



Dudaklarına yapışmak istemesi, seni her anlamda arzuladığını ve fiziksel olarak da beğenildiğini söyler. Şanslısın, çünkü karşındaki insan seni çekici buluyor.

Eğer erkeksen ve bir akşam sattlerinde gözlerin bu saatte kayıyorsa, uzaklarda seni çok ama çok özleyen bir kadın var demektir. Ellerinden tutmayı, sana bakmayı ve seninle beraber vakit geçirmeyi belki senden fazla isteyen bir kız arkadaşın var demektir. Kadınlar genel de bu tip durumlar da akıllarına gelen soru acaba ne demek oluyor. Bence bu saat dilimine çok sevinin. Saat anlamları arasında sevineceğiniz ender saat zamanlarındandır. Çünkü kadınları düşünen ve uzakta olmasına rağmen onu o kadar çok özleyen birisi var demektir.