Saat 18:18 Anlamı, Saat 18:18 anlamı ne demek, 18:18 anlamı


Saat 18:18 Anlamı, Saat 18:18 anlamı ne demek, 18:18 anlamı


Seni Herkesten Daha Çok Seviyor!

Sana hissetikleri şeyler çok farklı. Bu dünyadaki herkesten daha önem verdiği bir insansın. saat 18.18 dilimine dünya sevgililerin Aşk saati demek kesinlikle yanlış olmaz. neden mi? çünkü bu saat seni düşünen, sana değer veren ve seninle her türlü aşka yelken açmaya var olan bir adamı işaret eder. kadınlar sevildiklerini bilmek ve anlamak ister. bu nedenle de bu saat dilimi onlar için bir kazan. eğer kadınsan ve bu saat dilimin de gözlerin kayıyorsa kesinlikle şans senden yana . en iyi sevilen sensin demek.

Bazı zamanlarda erkekleri saate çok sık bakarlar. Bu bakmalarının nedeni sevgililer arasında bilmek istedikleri durumdan kaynaklanır. Ama baktıkları zaman bu saat geçiyorsa, onları çok seven ve herkesten daha çok bağlı bir aşkları var demektir. Sende bu saat dilimlerine denk geliyorsan eğer, kesinlikle sevin. Bu dünya da belki seni bu şekilde sevemeyecek kadar değerli bir adam var demek . Erkekler içinde durum bu şekilde.

Erkekler aşk olaylarına bazen takılı kalırlar. Çünkü acaba beni çok seviyor mu? yada benim hakkımda düşünceleri ne yönde gibi. Ama bu saat aralıklarına çok fazla geliyor ve yine çok fazla kendilerini bu saat dilimleri içinde buluyorlarsa, bu duruma sevinmeleri gerekir . Sevgililer gerçek anlamda seviyorsa eğer kesinlikle bu saatlere dikkat etmeleri lazım. Saat 18.18 sıralarında gözler hep bu aralıklara kayıyorsa o zaman ciddi anlamda bir aşk vardır ortada. Daha çok sevdiklerini ve onları düşünmeden hayatın olmayacağına dair kesin bilgileri veren bir saat bu saat işte.