Saat 17:17 Anlamı, Saat 17:17 anlamı ne demek, 17:17 anlamı


Saat 17:17 Anlamı, Saat 17:17 anlamı ne demek, 17:17 anlamı


Seninle Aynı Hayalleri Kuruyor!

Şu anda sen ne düşünüyorsan aynılarını o da düşünüyor! Belki de onunla güzel bir yemeğe gitmek istiyor ya da uzun bir tatile gitmek istiyorsun. Şu anda ne düşünüyorsan aynısını düşünüyor. Dikkat et bu çok güzel bir noktaya işaret. Seninle telepati kuruyor olabilir!

Telepati kuran çiftler sağlam bir ilişkiye temel atmışlardır. Çünkü telepati kurabilmek her babayiğidin harcı değildir. İki kişinin iletişiminin ayrıldıklarında da devam ettiğini gösterir. Bu ilişkiye kesinlikle devam edin ve birbirinizi kırmadan, incitmeden güzel ilişkinizi sürdürün.

Bu ilişki evliliğe hatta birlikte yaşlanmaya kadar gider. Çevrenizdekiler sizin ilişkinize gıpta ile bakıyor ve size imreniyor. Gerçekten örnek bir çift olmaya adaysınız. Birbirinizi güzel anlıyor, sürekli diyalog şeklinde sorunlarınızı çözerek kazanan yine hep siz oluyorsunuz.

Bu hayatta senle beraber aynı şeyleri düşünen ve seninle beraber aynı hayalleri kuran bir kişinin olması ne kadar harika olur hiç düşündün mü? eğer saat tam 17.17 sıralarında gözlerin kayıyorsa ve saate bakıyorsan bu şekilde düşünen bir kişi mutlaka var demektir. Hiç vakit kaybetme. Sende bu dünyada kendini özel hissettiren ve seninle beraber her duyguyu yaşayan bir insana sahipsin demek.

Bazen kadınlar erkekleri kendileri hakkında ne düşündüklerini bilmek ister ama bunu yapamazlar. Yada acaba benim kurduğum bu güzel hayali oda kuruyor mudur? diye kesin akıllarından geçirirler. Bunu öğrenmenin yolu da saat anlamlarında geçer . Eğer 17:17 diliminde saate bakıyorsanız yada arada bu zaman dilimi denk geliyorsa kesin aynı hayale sahip bir sevgiliniz var demek.

Bazı durumlarda da erkekler ben onu çok seviyorum ve en güzle hayalleri bu şekilde kuruyorum, acaba oda benimle aynı hayale sahip mi? diye sorarlar. Ancak emin olamazlar. Ama bazı erkekler bu saat dilimin de gözleri saate gider. Bu durum sende de varsa kız arkadaşın seninle aynı kafadan merak etme.