Saat 16:16 Anlamı, Saat 16:16 anlamı ne demek, 16:16 anlamı


Saat 16:16 Anlamı, Saat 16:16 anlamı ne demek, 16:16 anlamı


Seni Arkadaşlarına Anlatıyor!

Bir kadının/erkeğin seni arkadaşlarına anlatması çok önemli ve güzel bir sinyal. Birisi seni arkadaşlarına anlatıyorsa seni oldukça seviyor ve seni çocuğunun sahibi olmasını istediği kişi olarak görüyor demektir.

Geleceği bu kişiyle görmeniz çok kuvvetle muhtemel, çünkü önem arz etmeyen ilişkileri insanlar arkadaşlarına anlatmazlar.

Ancak seninle ilgili bu tarz detaylardan bahsetmiyor, bu tarz cinsellik olaylarını anlatmadan “Abi çok tatlı kız” şeklinde güzel yönlerinden bahsediyorsa durumlar gerçekten iyi gidiyor demektir. Doğru erkekle birliktesiniz!

Hayatınızda değerli olan birinin sizi başkalarına anlatması ne güzel olur dimi? işte bu tür aşkları içinde barındıran ve sizi arkadaşlarına anlatan bir sevgiliniz varsa bu durumdan dolayı çok mutlu olmanız lazım. Yada sizinle aynı düşünceleri ifade eden.saat 16.16 sularında gözleriniz saate gidiyor ve bu durum birkaç kez tekrarı yaşanıyorsa bilin ki sizinle beraber aynı duygulara hakim birileri var.

Kadın için bu durum daha çok önemli. Bir erkeğin bir kadını arkadaşıyla paylaşması ve onu çok sevdiğiniz o olmadan hayatın tadı tuzu da yok demesi ne kadar önemli bir düşünün. Erkekler genel de bu tip duygularını saklarlar. Ama söyleyenlerde vardır. Kadınlar saate baktıklarında bu saat dilimi varsa kesinlikle bu şekilde düşünen ve sizi anlatan bir erkeğin var olduğuna dair kesinlik de var demektir.