Saat 15:15 Anlamı, Saat 15:15 anlamı ne demek, 15:15 anlamı


Saat 15:15 Anlamı, Saat 15:15 anlamı ne demek, 15:15 anlamı


Seninle Kaçmak İstiyor!

Seninle bir yerlerde gözlerden uzan tatil yapmak, bulunduğu ortamdan uzaklaşmak istiyor. İş hayatından ya da sıkıcı derslerinden oldukça sıkılmış. Belki de sana anlatamıyor ancak bilmelisin ki kısa bir uzaklaşma size de ona da çok iyi gelecek!

Eğer ilk defa tatile çıkacaksanız, karşınızdaki insanın nasıl birisi olduğunu anlamanız için harika bir fırsat. Çünkü tatil/seyahat gibi aktiviteler, karşınızdaki insanı oldukça iyi tanımanıza olanak sağlar. Hayat zor bir maraton. Bu maratonda size yardımcı mı olacak? Yoksa size bu hayatı daha da mı zorlaştıracak rahatlıkla güzel bir seyahate çıkarak anlayabilirsiniz.



Bu şekilde hem stresli şehir yaşamından biraz olsun uzaklaşacak, hem de sevdiğinizle yeni yerler görerek, sıradanlaşan atkivitelerinizden biraz da olsa uzaklaşacaksınız. Acilen bir bilet alın ve tatile çıkın!

Unutmayın, bulunduğu yerden uzaklaşmak isteyen bir insanın problemleri olabilir. Tatil, bunları anlamanız için güzel bir fırsat yaratacaktır, lütfen sevdiğinizin problemini dinleyin!

Saat 15.15 çok özel bir zaman. Kadınlar yada erkekler bu zamanda gözlerini saatlerde oluyorsa bilin ki sizinle biri kaçmak istiyor. Hemde hiç düşünmeden ve sonuçlarına tamamen katlanarak. Bu tarz ilişkiler mutlaka var. Ama bu tarz ilişkiler de acaba erkek arkadaşım benimle uzaklara gelir mi? yada kız arkadaşıma gel benimle yürü hadi gidelim diyebilir mi? gibisinden düşünceler ilişkiler arasında söz konusu olur.

Saat 15.15 sularında sürekli yada bazen bu anlara denk gelme yapıyorsanız bilin ki sizinle sonuçlarını bile hiç düşünmeden gelecek birisi var demek oluyor. Her türlü koşul ve her türlü olumsuz durumları arkasına bırakarak, herkese rağmen seninle olan birinin var olduğunu bu saat zamanın da anlayacaksın.

Kadınlar özellikle karşısında cesur ve bazen deli dolu birilerini ister. Bu tip bir ilişki olmasını istediğiniz yada öyle düşünür mü? acaba dedikleriniz olabilir . Saatlere çok takılanlar için bu saatte hep aklınız kalıyor ve bakıyorsanız emin olun ki böyle bir adam yada kadın var demektir.

Seninle her yere ve her şeye göğüs gererek gelecek birini arıyorsan, işte o kişi artık gerçekten var demektir.