Saat 14:14 Anlamı, Saat 14:14 anlamı ne demek, 14:14 anlamı


Saat 14:14 Anlamı, Saat 14:14 anlamı ne demek, 14:14 anlamı



Evlenme Teklifi Etmeyi Düşünüyor!

Sana şu anda deliler gibi nasıl evlenme teklifi edeceğini düşünüyor! Bu teklifi yapacak kişi doğal haliyle bir erkek olacağı için şanslı olduğunuzu unutmayın!

İlerleyen ilişkinizin evlilik kısmı ortada! Karşınızdaki kişi sizinle evlilik planları yapıyor ve muhtemelen yakın bir zamanda size evlenme teklifi edecek! Bu teklifi iyi değerlendirmekte fayda var. Karşınızdaki insandan eminseniz teklifi kabul edin. Çünkü erkeğiniz oldukça tutkulu ve size derinden bağlanmış durumda. Eğer bir erkek evlenmeyi düşünüyorsa, kadınına bağlıdır ve ömrünün sonuna kadar onunla hayaller kuruyor demektir.



Seçici biriyseniz seçeceği yüzüğü oldukça önemsiyor ve seçeceği modele henüz karar verebilmiş değil. Ancak sizi çok iyi tanıdığı için seçeceği yüzük güzel olacaktır, bir süpheniz olmasın!

Kadınlar için bu saatin mükemmel bir değer ve anlamı var. Neden mi? saat 14.14 demek erkek arkadaşınız artık size her şeyi göze alarak “Benimle evlen” diyeceği zamanı gösterir. Kadınların aklı bu saate takılı kalıyor ve her gün yada bazenleri bu saate bakıyorlarsa bilsinler ki sevgililerinden evlenme teklifini yakın zamanda alacaklar. Saat anlamlarını sevenler için anlam yüklü bir saat dilimi. Bu saat dilimi içerisin de kesinlikle zamanın durduğunu hissedin.

Eğer gözleriniz bu saate asılı kalıyor ve saate sürekli bu dilimler içinde bakıyorsanız mutlaka size evlenme teklifi yapacak bir adam var demektir. Bazen hiç bilmediğiniz, tanımadığınız bir kişi de olabilir bu. Çünkü evlenme teklifleri ansızın gelir. Onlardan birini yaşamaya hazır mısınız?

Kadınlar evlenme noktasında artık o zamana geldiklerini düşünüyorlarsa çok sabırsız olurlar. Erkekler bazen bunun bilincinde olamaz. Yada yakın zamanda evlenme teklifi etmek için hazırlanırlar. Kadınlar durup duruken bu zamana takılı kalıyor yada bu saatler de gözleri saate gidiyorlarsa kesinlikle kendilerine evlenme teklifi gelecek demektir.

Bu durum birkaç kez yada sürekli tekrar ediyorsa, en kısa sürede güzel bir yerde ve süpriz bir şekilde evlenme teklifi alacaksınız bunu bilin.