Saat 13:13 Anlamı, Saat 13:13 anlamı ne demek, 13:13 anlamı


Saat 13:13 Anlamı, Saat 13:13 anlamı ne demek, 13:13 anlamı


Seninle Konuşmaya Utanıyor!

Seninle konuşmak istediği bir konu var ve bunu konuşmaya utanıyor. Bunu içerisine atmış durumda ve belki de bu problem ilişkinizde daha önce sorunlara neden olmuş olabilir.

Sorunu acilen çözmeniz gerekir. Birbirinize karşı açık ve net olun. Sorunu derine atmayın, çünkü derine atılan ve çözülmeyen sorun kartopu gibi büyür ve başka sorunlara yol açar. Ancak birbirinize net, açık, dürüst olursanız sorunu çözmeniz oldukça kolay olacaktır. Nasıl ki annenize babanıza ya da bir yargıça dürüst oluduğunuzda kişiliğiniz prim yapıyorsa, ilişkinizde de bu şekilde dürüst olmanız çok önemli.



Sorunları birbirinize trip atarak ya da karşı taraftan anlamasını beklemek yapacağınız en büyük yanlışlardan birisidir! Karşınızdakinin müneccim olmadığını unutmayın. Atacağınız tripler ya da soğuk davranışlar karşınızdakini soğutmaktan başka birşeye yaramayacaktır. Bunun yerine “Böyle bir sorunum var”, “Şu noktadan rahatsızım” diyerek net olmanız çok daha isabetli olacak, sorununuzu çözmeyi kolaylaştıracaktır.

Birinin sana karşı hisleri var ama ne yazık ki bir türlü açılamıyor. Bu nedenle de sürekli bir utanma ve sıkılmayla beraber seni nerede görürse kaçıyor . Böyle bir durumda olmak istemezdin dimi? saat bu çeyrek dilimin de kalıyor ve senin gözlerin her gün yada belli günlerde bu aralıklar da saate gidiyorsa bilki arkanda utangaç bir kız var. Bu nedenle de be yaparsa yapsın senden kaçıyor ve seninle bir araya bile gelemiyor.

Kızlar için de durum aynı. Hele ki bazı kızlar da bu durum sık sık olur gerçekten. Bir erkeğe açılma konusunda o kadar sıkıntı yaşarlar ki, onu gördüklerin de tripten tiribe girerler. Ama erkekler bir kıza açılma konusunda bazen aktif olabilir. Bir kadınsan ve gözün belirli aralıklar dilimin de bu saate kayıyorsa bil ki sana açılma konusunda sıkıntı çeken ve derde düşen birileri var.

Utanmak Aşkın bir parçasıdır. Ama fazla utanmak da aşktan seni kaçırır. Bu nedenle de ince düşünüp çok sık okuyarak hareket etmek lazım. Bunu yaparken de kesinlikle ama kesinlikle saatinizi kontrol edin. Eğer bu saat içerisin de gözlerini gidiyorsa etrafınızdakileri değerlendirmeye alın. Size yakın duran, sizinle ufakta olsa kaçamaklarla konuşmaya çalışanları bir gözden geçirin.