Saat 12:12 Anlamı, Saat 12:12 anlamı ne demek, 12:12 anlamı


Saat 12:12 Anlamı, Saat 12:12 anlamı ne demek, 12:12 anlamı



Seni Ailesine Anlatacak!

Yakın bir zamanda seni ailesine bahsedecek ve senin özelliklerinle, fotoğraflarında birlikte ailene sunulacaksın! Ailesine bahsedilen insanlar, size çok fazla değer verildiğini göstermektedir. Ciddi olmayan ve gelecek düşünülmeyen ilişkiler genellikle ailelere açılmazlar.

Ancak karşınızdaki kişi sizi sürekli ailesine anlatıyor ve gelecek hayallerini paylaşıyor. Değer verildiğinizi bilin.

Özelikle kadınların en çok sevdiği saat. Bir erkek sizi annesine anlatıyor. Düşünün ne kadar güzel bir durum . Rüyanız da bu tip bir durumu görseniz bile eminiz şaşırsınız. Çünkü bir erkek öyle kolay bir şekilde sizi annesine anlatmaz. Erkekler eğer iş ciddi duruma gelmişse o zaman sizi ailesine anlatır. Ama bir kadın olarak sevgiliniz var ve 12.12 olduğu zaman gözleriniz saate gidiyorsa bilin ki erkek arkadaşınız sizi ailesine kesin anlatacak.

Kadınlar bunu işin en başında yapar zaten. Özellikle kızlar annelerine bir çocukla konuştuklarını belirtir. Ama bazı kadınlar da bunu yapamaz yada yapmak ister. Erkek olarak saatlerin anlamlarına çok dikkat ediyorsan eğer bu saat olduğunda sende bu durumu düşün. Hayatında var olan bir kadın seni annesine yada ailesine anlatıyor demek.

Bazı durumlarda kızlar özellikle deprosyonlara girerler. ” Neden hala beni annesiyle tanıştırmadı, yada neden beni hala ailesine anlatmıyor?” gibi düşüncelerini sürekli beyan ederler. Ama eğer bir kadın olarak saat diliminden bu zamana sıkça denk geliyorsan bil ki artık seni ailesine anlatıyor.

Gözünüz okulun kafesinde, kantinlerde, evde ders çalışırken, arkadaşlarınızla takılırken saat 12.12 oldu mu direkt olarak bakıyorsanız, yakın zamanda onun ailesiyle artık tanışacaksınız.