Saat 11:11 Anlamı, Saat 11:11 anlamı ne demek, 11:11 anlamı


Saat 11:11 Anlamı, Saat 11:11 anlamı ne demek, 11:11 anlamı



Sana Süpriz Bir Hediyesi Var!

Şu aralar gizli gizli AVM’ye gidiyor olmalı! Ya da daha önceden gitmiş olabilir. Genellikle hediyeler hafızalarda kalan güzel anıları çağrıştırır. Sana aldığı bir telefon kabı bile basit bir hediye gibi görünse de seni hatırlatacak ufak bir detaydır. Sana yakın bir zamanda güzel bir hediye alacak ve bu seni oldukça mutlu edecek.

Ancak ilişkinizin hediyeler üzerine kurulmaması çok önemli. Çok dandik bir hediye bile çok fazla şey çağrıştırmalı.

Hayatınızda biri varsa ondan mutlaka küçük sürprizler beklersiniz. Ama bunun zamanını ve ne zaman, ne şekilde olacağını da bilmek mümkün değil. Saatlerin anlamıyla bu mümkün olabilir. Çünkü saat 11.11 sularında gözlerin zamana dalıyorsa senden iyisi yok. Çünkü en yakın zamanda sevgilin sana mükemmel bir sürpriz yapacak demek.

Bazen bu sevgili de olacak anlamına gelmez. Kardeşiniz, çok yakın bir arkadaşınız ve kankalarınızdan biri de size güzel bir hediye verecek demektir. Bunun için örneğin sevgilim bana hediye almaz, yada o bir odundur, yada of ne zaman sürpriz yapacaksın gibi durumları fazla kafaya takmayın . Saatlerle çok yakından ilgileniyorsan ve anlamlarına dikkat ediyorsan, bu zaman dilimin de mutlaka sana hediye almak için güzel yerlerde dolaşıyor demek.

Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Hele ki değer verdiğin birinden en ufak tanesi kadar bir hediye gelse dahi bu mükemmel bir duygu olur. Saat 11.11 oldu mu bunu bir düşün. Senin için en güzel yerleri yada anlamlı yerleri dolaşarak sana sürpriz yapmak isteyen biri var demektir.