Saat 10:10 Anlamı, Saat 10:10 anlamı ne demek, 10:10 anlamı


Saat 10:10 Anlamı, Saat 10:10 anlamı ne demek, 10:10 anlamı


Senden Ayrılmak İçin Fırsat Kolluyor!

Dikkat etmelisin, senden ayrılacağı zamanı dört gözle bekliyor. Aranızda sorunlar var ve bunları acilen çözmelisin! Çünkü senin son zamanlarda gösterdiğin tavırlardan bunalmış durumda ve sonunu ayrılık olarak düşünüyor. Küçük sorunlara ani ve agresif tavırlar vermekten vazgeçerek bu sorunu çözebilirsin. Aksi takdirde sevdiğin kişiyi kaybetmen içten bile değil.


İlişki başlatmak ve sürdürmek kolay bir iş değil. Dolayısıyla sevdiğiniz kişiyi alttan almanız, çiftlerin birbirini tolere etmesi oldukça önemli.

Yapman gereken; sorunlarınızı kalıcı çözüme ulaştıracak adımları atman! Sizi en çok karşı karşıya getiren problemleri masaya oturup çözmelisin! Lütfen kırıcı ve hırçın olmamaya çalış. Yoksa ileri adım atmaktan çok ilişkinin problemlerini hızlandıracaktır.

Birbirinizi anlat, çözüm odaklı davranır, hayat tarzınızı bekletileriniz üzerine kurarsanız, yaşadığınız problemler çözülecek ve yaşadığınız travmalar daha da azalacaktır. Bu şekilde sizden ayrılmayı daha az düşünecek, hatta bunu aklına bile getiremeyecek duruma ulaşılacaktır.

Aman! bu saate o kadar çok dikkat edin ki, çünkü yakın zamanda sevgiliniz olmayabilir. Bazen kadınlar hisseder. Ayrılık saatlerinin yakın olduğunu da kestirebilirler. Ama saat 10:10 dediği zaman sizin de aklınızda onda oluyorsa, bu saatin derin ve daha üzücü bir anlamı var. Kesinlikle karamsarlığa gerek yok. Aslında bunu biliyor olmanız size avantaj katar. Ayrılmamak için aranızdaki problemleri nasıl aşarsınız ve ne şekilde sonuçlara gidersiniz bunu iyi düşünün.

Erkekler içinde bu durum iyi bir durum. Saat bu çeyrek dilimlerindeyken nerede olursanız olun gözleriniz takılı kalıyorsa üzücü haberler kapıda olabilir. Daha fazla endişe etmeden, daha olumlu haberler almak için kız arkadaşınızla konuşun ve anlaşma yollarını mutlaka arayın.

Ayrılık nedenleri neler olabilir diye düşünmeyin. Kızlar yada erkekler bu saatin anlamı artık senden bıktı yada ayrılığı kafaya kesin koydu demek. Aman bunun için elinizden geleni yapın ve en kısa süreler de ayrılık olmaması için elinizden gelenin daha fazlasını yapmaya bakın.