Saat 09:09 Anlamı, Saat 09:09 anlamı ne demek, 09:09 anlamı


Saat 09:09 Anlamı, Saat 09:09 anlamı ne demek, 09:09 anlamı



Seni Üzecek Bir Söz Söyleyecek!

Dikkatli olmakta fayda var. Seni bugün fazla kırabilir ve sözleriyle seni kırabilir. Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor. İş yerinde yaşadığı sorunlar ya da kadınsa adet döneminin yaklaşmasından dolayı daha hassas ve kırıcı olabilir.

Kırıcı davranışlara karşı izlenmesi gereken en önemli temkin yöntemi, geçici bir durum olacağını ve probleminizin çözüleceğini düşünerek kendinizi motive etmek olacaktır. Eğer seni üzecek bu söz çok ağır ve derin yaralar açmışsa üzerinden biraz zaman geçtikten sonra bu konuyu onunla paylaşmak biraz olsun sizi rahatlatacak ve karşınızdakinin kırıldığınızı anlamanızı sağlayacaktır.

Eğer kırıldığınızı başka yollarla anlamasını beklerseniz daha çok beklersiniz. İnsanlar bu kadar zeki ve öngörülü varlıklar değil. Muhtemelen siz sözlemeden sizin kırgın olduğunuz anlaşılmayacaktır.

Sizi derinden sarsacak ve sizin için olumsuz bir söz söyleyecek ama bu nedir bilinmez. Tek bir gerçek var oda siz asla umutsuzluğa düşmeyin. Saatle arası iyi olan biri saat 09.09 olduğunda aklı yada hisleri onu o saate götürüyorsa bilsin ki karşı taraftan kötü bir söz gelecek. Ama bu sevgiliniz de olabilir, size yakın duran biri de. Bunu bilmek mümkün olmasa da, genel de sevgililer arasında bu tip olayların olduğu aşıkar.

Seni üzmemesi için ne yapabilirsin yada ayrılık mı? var kapıda gibi durumların hepsini göz önünde bulundurman lazım. Bunu yaparken de aslında o kadar da olumsuz bir düşünce içine de kesinlikle girme. Ama sık sık bu saat geçtiğinde aklında ona kayıyorsa bil ki kötü bir durum olacak. Sende hemen bunlara çare aramak için kolları sıva ve kötü durum olmaması için her türlü yola başvur.

Bir kadın olarak senden hoşlanan bir erkek yada seninde hoşlandığın birileri var ve belirli aralıklar da aklında bu saat oluyorsa endişe çanlarını çalman lazım.