Saat 23:23 Anlamı, Saat 23:23 anlamı ne demek, 23:23 anlamı


Saat 23:23 Anlamı, Saat 23:23 anlamı ne demek, 23:23 anlamı



Senin Hayatının İlk ve Teki Olduğunu Düşünüyor!

Hayatının ilki ve teki sensin. İlişkilerde başka birisiyle birşeyler yaşanmış olsa da, karşısındaki insan ona ilki ve teki olduğunu hissettirmesi çok önemlidir. Daha önce on tane sevgilisi olan birisi bile karşısına çıkacak insanla ilki ve teki olduğunu hissedebilir.

Saatler 23:23’ü gösteriyor ise, karşınızdaki insan sizi ilk aşkıymışçasına seviyor ve ölene kadar sizinle birlikte olmanın planlarını yapıyor, sizinle birlikte yaşlanmayı düşünüyor demektir.

Hayatının her anını sizinle yaşamak isteyen sevgilinize hissettirdiğiniz duygular o kadar yoğun ki, sizden başkasıyla yapamayacağını çok iyi biliyor ve sizden ayrılmayı bırakın, sizden başkasını hayal bile edemiyor.

Yolda tek başınıza yürürken , yada evde yatağınıza uzanmışken gözünüz saate gider ve saat tam 23.23 gösteriyorsa çok şanslısın. Hayatında seni kendinin tek Aşkı olarak gören biri var demekti. Hisler her zaman karşılıklı olur. ancak bir erkek gerçekten hislerine güvenerek bir kadını seviyorsa ve bir kadının gözü anlık olarak bu saat dilimin de bakıyorsa, kesinlikle erkek o kadına kesinlikle derin duygularla bağlıdır.

Bu saat o kadar anlam ifade eder ki. akşam saatlerin de kadının aklı erkek arkadaşına gidiyor ve bu sadece anlık olmuyorsa bilin ki onun için değere sahipsin. Saat 23.23 olduğun da Erkek olarak gözleriniz bu saate yakalanıyorsa, mutlu olmalısınız. Mutlu olmalısınız çünkü hayatın da tek olduğunuz bir kadın olacak. En güzel aşkların yaşandığı ve en özel anların bu saat dilimin de takılı kaldığı zamanlarda, erkek veya kadın iki tarafta özel duygularla bağlıdır.