Aura Renkleri Ve Anlamlari Hakkında Geniş Bilgiler

Aura Renkleri Ve Anlamlari Neler?



Bütün canlıların auraları vardır. Aura, düşünceleriniz, duygularınız ve hayallerinizle ilgili bilgileri ortaya çıkarabilir . İnsanda auranın Renkleri değişir ve açık veya koyu tonları olabilir. Bir aurayı okurken, kesin olması için rengin tonunu hesaba katmalısınız. Tüm canlılar yaydıkları enerjiden bir aura yayarlar. Bu özel titreşimler ve renkleri yetenekli insanlar tarafından görülebilir ve bu etkili enerji alanları manipüle edebilir şifa sanatları, konusunda eğitimli şifa . Bu yazımızla sizde bu mistik dünyaya katılacaksınız. Soru ve Görüşleriniz için Yorum yazabilirsiniz.

Aurada bir çok renk olabilir fakat tek bir baskın renk görülür. işte bu noktada karekteriniz ve yaydıgınız enerjiyi yorumlamamız mümkün olabilir.


Gökkuşağı Aurası


Bu renk karışımı şifacılarda, özellikle de vücudun enerji alanları ile çalışmak üzere eğitilmiş kişilerde bulunur. Gökkuşağı ovaları tipik olarak, güneş ışığına benzeyen, renkli ışığın parçaları olarak görülür. Ruhsal olarak son derece evrimleşmiş, gökkuşağı auralı bir insanın beşinci boyutun (aynı zamanda cennet olarak da adlandırılır) ruhsal sıklığına uyum sağladığına inanılmaktadır.
Gökkuşağı çocuklarının Dünyasında ilk kez enkarne olduğuna inanılmaktadır.  Bir gökkuşağı aura oluşturmak için gerekli yüksek enerji frekansının doğası gereği, renklerin her zaman parlak ve ışıltılı olduğu bildiriliyor.
  • Parlak renkli şeritler: Bir kişinin gökkuşağı aurası genellikle eller ve başın etrafında yayılan renkli şeritler olarak görülür. Çoğu zaman, bir şifacı veya yaratıcı bireyin tüm vücudu, kişiyi çevreleyen bir renk gökkuşağı yayar.
  • Soluk gökkuşağı renkleri: Ortaya çıkan bir şifacı ya da gerçek aydınlanmanın eşiğinde birisinin soluk bir gökkuşağı aurası, ancak aynı zamanda parlaklığa doğru dalgalanan bir aura da olması mümkündür.
Sarı Sarı dalağa ve kişinin enerji kaynağına, yani Chi'ye özel bir fiziksel korelasyona sahiptir . Parlak sarı: Ruhsal olarak esinlenilmiş veya manevi bir uyanış geçiriyorsun. Oynak bir ruhun var ve düşüncelerinize göre hareket edecek.

Kahverengi renk tonlarıyla koyu sarı: Sen bir öğrencisin. Hedeflerinize ulaşmak ve testlerde yüksek puan almak için baskı altında hissedersiniz. Öğrenim sevginizi kaybettin ve eğitim yorucu bir iş haline geldi.

Limon sarısı: Kaybetme korkunuz var. Bu bir iş kaybı, boşanma, bir yaşam tarzı değişikliği, sağlık kaybı veya kaderinizin kontrolünü kaybetme korkusu olabilir. Soluk sarı: Yakın zamanda spiritüel bir yolculuğa çıktınız veya gizli psişik yetenekleri keşfettiniz . Gelecek için yenilenmiş bir heyecan ve umut duygusu var. Portakal Portakal, üreme organları ile ilişkilidir ve bir kişinin duygularının bedenin o bölgesine nasıl bağlı olduğuyla ilgilidir.

 Parlak turuncu: Bu gölge, sağlığınızın iyi olduğunu, titrendiğinizi ve hayatınızı sonuna kadar yaşadığınızı gösterir. Bu renk tonunun bir bolluğu, bir bağımlılığı ya da arzuyu aşmaya çalıştığınızı gösterebilir. Turuncu-kırmızı: Büyük bir kişisel güç elde edersiniz ve bir güven havası verirsiniz.

Turuncu-sarı: Bilimsel bir zihnin var ve bir mükemmeliyetçi olma eğilimindesiniz. Detaylı çalışma ve zihinsel olarak zorlu projeler için bir sevginiz var.


Devamı gelecek ve güncellenecektir. adresimizi not almayı unutmayın.
güncelleme tarihi: 14.08.2014

Yeni Yazılar