Saat 01:01 Anlamı, Saat 01:01 anlamı ne demek, 01:01 anlamı

Saat 01:01 Anlamı, Saat 01:01 anlamı ne demek





Seni Seviyor!

Sevdiğin kişinin seni sevdiği çok açık şu hayatta senden başka kimseyi düşünemediği çok açık. Karşındaki insanın tek düşündüğü şey seni ne kadar çok sevdiği olabilir!

Onun bu sevgisini iyi değerlendirmelisin. Keza sen de onun gibi heyecanlıysan ne mutlu size! Güzel bir ilişki başlamak üzere ya da zaten böyle bir ilişkinin içerisindesiniz. Bu zamana kadar karşına çıkan insanların içerisinde senin kıymetini en iyi bilecek kişi o! Doğru insanla birliktesin ve daha önceki ilişkilerine benzemeyeceğinden, ya da daha önceki kazıkları yemeyeceğinden emin olabilirsin. Bu insan seni yarı yolda bırakacak kişi değil. Bu kişi sana sürekli destek olacak, sürekli arkanda duracak kişi!

Hayatının insanını kaybetmemeye özen göster, çünkü bu insan çok farklı ve diğerleriyle karşılaştırmak çok yanlış olur!

Hadi sevin bakalım seni çok seviyor. Saat 01.01 sevgililerin bir birini düşündükleri ve bir birlerine olan bağlılıklarını en iyi dilde ifade ettikleri bir an. Seni seviyor ve senle olmak istiyor. Seninle yürümek ve seninle çok özel anlar yaşamak istiyor. Ama bunu sen bilmiyorsun. Gözlerin bu saatlerde düşünceli oluyor yada saate bakıyorsan sevin. Çünkü o seni seviyor .

Sevmek ne kadar güzeldir. Sevilmekte öyle. Ama bunu duygulara dönüştürmek ve karşındakine anlatmak daha ayrı bir olaydır. Kadınsan eğer seni seven bir erkek var. Yada bunu sana söylemek isteyen bir erkek var. Bunun için bekle yada saate bakarak acaba kin olduğu anlamaya çalış. En güzel aşk sözlerini duymak için bu saat sana yeter artar.
Hiç merak etme, en güzel anları yaşayacak ve yine en güzel anlarda seni seven birinin olduğuna dair kesin bir bilgi alacaksın. Bunun için bekle ve sende mutlu ol. Endişe duyduğun ve belki de ona inanmadığın bir kişi seni çok seviyor sende bunu öğreneceksin.