Saat 02:02 Anlamı, Saat 02:02 anlamı ne demek, 02:02 anlamı

Saat 02:02 Anlamı, Saat 02:02 anlamı ne demek



Senden Hoşlanıyor !

Sevdiğin kişinin senden hoşlandığı ortada! Aşk veya ciddi birşey düşündüğünü söyleyemeyiz ancak gerek konuşmaların, gerekse hal hareket ve fiziksel görüntün onu baştan çıkarmaya yetmiş gibi görünüyor. Seninle uzun vadeli birşey düşünüp düşünmediği çok net değil ancak, şimdilik senin doğru insan olup olmadığını tartmaya çalışıyor.

Ona güven veren sinyaller vermen çok önemli. Dengesiz hareketler onu senden kaçırmaya yetecek ve fikrinden geri dönmesini sağlayabilir!

Seni uzaktan uzağa takip eden. Sana hayranlıkla bakan ve senden büyük derece de hoşlanan biri var. Sende bunu bilmiyorsun. Ama üzülme. Saat olarak bu zaman seni mutlu edecek. O kişi seninle gelip konuşacak ve senden hoşlandığına dair çok özel sözler edecek. Sende buna karşılıksız kalma ve sende hoşlanma belirtileri göster.

Saatlerle aran iyi ve bu saate özellikler düşünceler seni buluyorsa, en kısa sürede sana açılacak biri var demek. Sende bekle ve gör. Ne kadar iyi bir gelişme olduğunu. Bu tip durumlarda en güzel sözleri duymak istersin. Ama bunu sana kimse veremez. Unutma ki uzaklarda yada en dibinde sana karşı derin duygular besleyen biri olabilir.

Hoşlanmak kadar ve bir birine karşı deri duygularla bağlı kalmak kadar mükemmel bir his yok . Kadın olarak bunu bilmek hakkın. Sokakta yürürken biri sana saati sordu ve sende baktın. Bu saat dilimlerinde isen bil ki kısa sürede sana açılacak biri olacak . Çünkü hoşlanmanın saati olarak bilinir. Bu saat zamanında hemen kafanı çalıştır. Acaba çevremde yada takın zamanda bana karşı yakın olan, sürekli güzel sözler eden kimler var . Düşün kesin bulursun.