2018 saat anlamları Nedir? ÖZEL İNCELEME

2018 yılı saat anlamları nelerdir? Sizler için yapacağımız özel incelemeyi sunuyorum.

2017 saat anlamları
2017 saatlerin anlamları
2018 yılında yıl bazında yapılan araştırmalar göz önüne alınarak sizler için yaptığımız ayrıntılı saat incelemeleri, özel astroloji ekibimizce sizler için yorumlanıyor. sitemizi yakından takip edip lütfen yazılarımızı okuyun.  Yeni senede astroloji falı bakar gibi çift saatlerin manaları olduğuna inanalar, yada inanmasa da merak edip bakmak isteyenler içerisinde ana sayfamız da her saat içersinde tek tek yorumlama yazdık. Öncelikle şunu söyleyelim ki tabi ki gerçek değil bu anlamlar. Tamamen hayal ürünü. Batıl inanç da diyebilirsiniz. Eğer her çift saat içersinde mana yüklemek icabında şunları yükleyebiliriz; Aşağıdan merak ettiğiniz bir saati tıklayıp detaylıca okuyabilir ve zaman geçirebilirsiniz.

SAAT 00:00 ANLAMI NEDİR?


Seni Henüz Rüyasında Görüyor! Hayatının kişiyi, henüz uykusunda seni görüyor. Seninle gerçekleştireceği, ileride düşündüğü hayalleri kuruyor ve rüyasında tek bir kahraman var o da “Sensin!”. Karşındaki insanın kıymetini bil, zira seni defa seviyor ve uykunun en ehemmiyetli anlarından, hafızanın yenilenme süreçlerinden olan rüyalarda dahi seni görüyor ise, yaşamında epey güzel bir yer etmişşsin demektir. Eğer bir erkeksen, kızımız belki de seninle giyeceği gelinliği, çocuğuna koyacağı ismi dahi fikir ediniyor olabilir. Eşini işyerine uğurlarken hayal ediyor, veyahut arabasını aldığı günün sevincini seninle paylaşıyor olabilir. Oldukça bahtlı bir erkeksin, değerinin bilindiğini unutma Eğer bir kadınsan, erkeğimiz belki seni uygun olmayan bir şekilde görüyor olabilir:) Bunu kötü olarak algılamayın zira erkekler de sevdiği kadınlarla beraber olmayı ister ve rüyalarında onula beraber olmayı tahmin edebilir. Kadınına, başka bir deyişle sana alacağı hediyelerin hayalini kuruyor, seni ailesiyle tanıştırmayı fikir ediniyor. oldukça bahtlısın ve umarım bundan ileri rüyalarında da sen onu görürsün, kim bilir belki de her sabah esasen görüyorsundur! Sonuç olarak seni rüyasında görecek olması harbiden güzel bişi. Rüyalar aslında de görüşmek istediğinin simgesidir. Hayatını adamak istediğin insan bulunduğu defa net. Belki de can verene kadar seninle aynı hanesi, aynı yatağı paylaşmak istiyor. Böylesine bir kişiyi harcaman defa hatalı olacaktır.

SAAT 01:01 Anlamı nedir?


Seni Seviyor! Sevdiğin bireyin seni sevdiği defa açık şu yaşamda senden farklı kimseyi düşünemediği defa açık. Karşındaki insanın tek düşündüğü şey seni ne kadar defa sevdiği olabilir! Onun bu sevgisini iyi değerlendirmelisin. Keza sen de onun gibi heyecanlıysan ne mutlu size! Güzel bir temas başlamak üzere veyahut esasen bu tür bir ilişkinin içerisindesiniz. Bu saate kadar senin karşına çıkan insanların içinde senin değerini en iyi bilecek şahıs o! Doğru insanla birliktesin ve henüz evvelki ilişkilerine benzemeyeceğinden, veyahut henüz evvelki kazıkları yemeyeceğinden güvenilir olabilirsin. Bu insan seni yarı yolda bırakacak şahıs değil. Bu şahıs sana daimi takviye olacak, daimi arkanda duracak kişi! Hayatının insanını kaybetmemeye itina göster, zira bu insan defa değişik ve diğerleriyle karşılaştırmak defa hatalı olur! Hadi sevin bakalım seni defa seviyor. Saat 01.01 sevgililerin bir birini düşündükleri ve bir birlerine olan bağlılıklarını en iyi dilde ifade ettikleri bir lâhza. Seni seviyor ve senle olmak istiyor. Seninle yürümek ve seninle defa kalifiye anlar yaşam sürdürmek istiyor. Ama bunu sen bilmiyorsun. Gözlerin bu saatlerde düşünceli oluyor yada zamana bakıyorsan sevin. Çünkü o seni seviyor Sevmek ne kadar güzeldir. Sevilmekte öyle. Ama bunu hislere dönüştürmek ve karşındakine anlatmak henüz ayrı bir olaydır. Kadınsan şayet seni seven bir erkek var. Yada bunu sana söylemek isteyen bir erkek var. Bunun içersinde bekle yada zamana bakarak acaba kin bulunduğu anlamaya çalış. En güzel aşk sözlerini duymak içersinde bu saat sana kafi artar. Hiç merak etme, en güzel anları yaşayacak ve yeniden en güzel anlarda seni seven birinin olduğuna değin net bir malumat alacaksın. Bunun içersinde bekle ve sende mutlu ol. Endişe duyduğun ve belki de ona inanmadığın bir şahıs seni defa seviyor sende bunu öğreneceksin.

SAAT 02:02 ANLAMI NEDİR?

Senden Hoşlanıyor! Sevdiğin bireyin senden hoşlandığı ortada! Aşk ya da ciddi birşey düşündüğünü söyleyemeyiz fakat lüzum konuşmaların, lüzum hal hareket ve fiziksel görüntün onu baştan çıkarmaya yetmiş gibi gözüküyor. Seninle uzun vadeli birşey düşünüp düşünmediği defa net değil fakat, şu an için senin doğru insan olup olmadığını tartmaya çalışıyor. Ona emniyet veren sinyaller vermen oldukça önemli. Dengesiz hareketler onu senden kaçırmaya yetecek ve fikrinden geri dönmesini sağlayabilir! Seni uzaktan uzağa takip eden. Sana hayranlıkla bakan ve senden büyük derece de hoşlanan biri var. Sende bunu bilmiyorsun. Ama üzülme. Saat olarak bu ara seni mutlu edecek. O şahıs seninle gelip konuşacak ve senden hoşlandığına değin defa kalifiye sözler edecek. Sende buna karşılıksız kalma ve sende hoşlanma bulguları göster. Saatlerle aran iyi ve bu zamana özellikler düşünceler seni buluyorsa, en hızlıca sana açılacak biri var demek. Sende bekle ve gör. Ne kadar iyi bir ilerleme olduğunu. Bu tip hallerde en güzel sözleri duymak istersin. Ama bunu sana kimse veremez. Unutma ki uzaklarda yada en dibinde sana karşı derin hisler besleyen biri olabilir.

YAKINDA DİĞER YORUMLAR SİZLERLE OLACAKTIR...