2018 Yılı erkek Saat MODELLERİ

2018 Yılı erkek Saat MODELLERİ ve Trendleri
2018 erkek saat trendleri
2018 erkek saat modelleri
2018 yılıyla birlikte çeşitli markalar farklı kreasyonları bizlerle buluşturmaya başladılar. Bu sektörlerden biri ise; saat sektörü. bu yazımızda size 2018 yılı kreasyonlarını sunacağım.


Erkeklerde pek fazla aksesuar ve moda ekipmanları olmadığı bir gerçek. o yüzden mevcut olanları uyumlu ve kaliteli seçmek gerçek çok önemli. bu aksesuarlardan biride kuşkusuz erkek saatleri olmaktadır. çeşitli kaliteler ve fonksiyonları içinde bulunduran bu cihazlar uzunca bir süredir gelişimini oldukça yavaş sürdürdü. akıllı saatlerle birlikte tekrar bende piyasada var olacak ve teknolojiye yenik düşmeyeceğim diye meydan okudu adeta.

erkek modellerinde çeşitlilik kordondan başlar, saatin mekanizmasına kadar süregelir. bunların renk ve marka seçeneklerine ise yeni yıl modellerini incelerken değineceğim.

Şimdi bazı modelleri sizler için inceleyelim.

erkek saat modelleri
erkek saat modelleri
 ilk modelleri bilekleri ince olan veya kolunda kaymasın isteyen benim gibi deri kordon severler için seçtim. bu yıl genellikle iç aksamı klasik fakat farklı renk ve dokuları barındıran modeller ön planda olacak. özellikle moda konusunda iddialıyım diyorsanız buna çok ama çok dikkat etmelisiniz. bir diğer husus ise deride özellikle minimum doku timsah derisi saatler veya benzerleri oldukça fazla oluyor.

deri kordon erkek saat modelleri
deri kordon erkek saat modelleri
özellikle iç aksamlı modellerde swatch fark yaratmaya çalışmış dünyayı andıran iç kadranlı saatler çok dikkat çekici. deri/kumaş karışımı saatlerde karşımıza çıkıyor. özellikle pek çok firma armani tarzında saatleri sunuyor desem yeridir.





şimdide deriye altarnatif fakat terletmeyen bir model var. daha doğrusu terletmediği için ön planda. daha spor giyiniyorsanız bu saatler sizin için ideal çünkü gerçekten şuan akıllı saatlerde bile bu tarz kordon denemeleri yapıldıgı konuşuluyor. günümüzün trendinde spor modellerde 1 numara bu tip kordon ve aykırı iç aksamlar diyebilirim.

EDİTÖRÜN ERKEK MODELİ SEÇİMİ

erkek saat modelleri
2018 erkek saat modelleri
evet benim şuana kadardi seçimde hem spor hemde takım için bile tercih edebileceğiniz harika bir saat var. listemde gördüğüm an işte budur dediğim saatlerden birisidir. der kordonu özel bir tasarıma sahip iç aksamı sıradışı fakat renk seçimleri ağırlığı oldukça taşıyor.